About Us

 
 
‘Nomadnessinmybus is een product van twee personen die verliefd werden op elkaar en op het reizen.
We kochten Oliver, een ex-DHL vrachtwagen, en maakten daar ons Droomhuis op wielen van.
De weg naar onze vrijheid en de ervaringen delen wij graag met je.
Wij veranderen ons leven stap voor stap naar een locatie onafhankelijk leven in de camper. Wij willen jou graag meenemen op die reis en jou vertellen hoe wij dit doen.
Het is onze missie zoveel mogelijk mensen te inspireren niet alleen hun leven te dromen, maar ook hun droom te leven.
Voel je vrij om vragen te stellen of opmerkingen te maken; wij helpen je graag!’
 
‘Good to have you here! We are two persons who fell in love with each other and with feeling free.
We are here to take you with us during our Europe travels with our van Oliver.
We changed our lives step by step towards a location independent life and we will show you how we did that.
It is our mission to inspire as many people as possible to not only dream their lives, but live their dream as well.
Feel free to ask us anything; we are pleased to help you!’
Kind regards, Ronald & Liesbeth

Ronald

‘Ronald, geboren 8 mei 1972 vader van Trishtan (20 jaar). Na mijn CIOS studie ben ik naar het Korps Mariniers gegaan. Denk dat mijn gevoel om te willen reizen hier is ontstaan. Hierna in de wereld van film en TV gerold en 10 jaar gewerkt als stuntman. Uiteindelijk toch weer terug naar defensie. Deze keer als sportinstructeur bij het Korps Commando troepen. Na wat jaren door naar wat meer menselijke kant en de hulpverlening in als coach begeleider voor forensische doel groep.

Het reizen en de onrust is er altijd geweest en er zijn meerdere opties geweest om Nederland definitief te verlaten. Nooit een goed plan en dit uitgevoerd is het bij die droom gebleven. Uiteindelijk heb ik Liesbeth leren kennen. Binnen enkele weken waren onze zielen met elkaar verbonden en had Onze beide traveldroom handen en voeten gekregen. Eigenlijk wielen. We kochten een camper samen, ons droomhuis voor de toekomst. Niet een gewone standaard camper, maar een DHL vrachtwagen met een caravan interieur. Alleen nog afwerken en rijden maar.

Vanuit hier gaan we nu samen verder. Dat houdt in dat we een plan hebben gemaakt en dit uitvoeren. Vanaf 2020 gaan we 3 tot 4 weken in Nederland aan het werk om vervolgens een week te reizen. Als eerste richten we ons op Europa en gaan we, zoals gepland werken aan het bedrijf MyGymAnywhere om zo in de toekomst full time te kunnen reizen. We zijn dan geheel locatie onafhankelijk en voor ons is dat het ultieme vrije gevoel.

We leven onze droom. Veel mensen om ons heen zijn super enthousiast, en zeggen vaak: “jullie doen het gewoon he, zo gaaf ….. ik kan er alleen maar van dromen.’

Nu zijn wij beiden ingesteld met de overtuiging dat bijna alles mogelijk is in het Leven. Stap voor stap, genieten van het proces en de reis naar het Doel toe, is er zoveel mogelijk. Je moet het soms alleen kunnen zien, durven buiten de lijntjes te kleuren, op zoek naar het onbekende en bewust op zoek gaan naar allerlei mogelijkheden. Denken in oplossingen en niet in problemen.

Vanuit die gedachte is deze website onstaan. Enerzijds om ons eigen verhaal te delen en iedereen mee te laten genieten van ons proces en avonturen. Anderzijds om anderen te helpen met het realiseren van hun dromen.

DONT LET ANYONE TELL YOU THE SKY IS THE LIMIT

WHEN THERE ARE FOOTPRINTS ON THE MOON.

Obi en Woody

‘Mijn naam is Obi. Ik ben 6 jaar jong en ik ben geboren in Ibiza. Mijn vader en moeder waren ene Podenco en Labrador; deze mix zorgde ervoor dat ik zo knap ben…

Ik werd geadopteerd als puppy. Mijn zusje en ik werden op straat gevonden toen we pas 1 week jong waren. 

Ik ben dus wel een geluksvogel dat ik gered ben!

Ik ben de ideale camperhond; alleen als we reizen luister ik naar mn familie. Zodra ik thuis ben, ben ik alles ‘vergeten’…. Ik hoop dat ze mijn hint begrijpen; dat ik vaker wil reizen.

Die kleine die daar voor mij zit, dat is Woody. Woody komt ook uit Spanje, uit de omgeving van Malaga. Ook een geluksvogel dus! Woody is nog jong en moet nog een hoop leren. Maar hij is wel al superchili als het gaat om rijden in de camper; hij valt gewoon direct in slaap! Ik zelf niet zo; ik vind het spannend…. Dus ik kan ook nog wel wat van hem leren! Samen hebben we een hoop lol!’

IMG_1751 2

Liesbeth

“Mijn naam is Liesbeth; moeder van Djenn (2002) en Leff(2008). Ik ben altijd zelfstandig ondernemer geweest; van winkels tot agentschappen en de laatste jaren Personal Trainer.

Ik vind altijd nieuwe mogelijkheden en leuke kansen. Doodvermoeiend soms…;-)

Mijn drang naar vrijheid en keuzevrijheid heb ik altijd wel gevoeld. 

Ik wil mijn leven beléven; ik wil eruit halen wat er in zit.

Dat gevoel zit voor mij niet in materialistische zaken, maar puur in de vrijheid tot keuzes. Kiezen waar ik ga werken, welk werk ik doe, waar ik wil zijn etc.

Locatie onafhankelijk zijn is al jaren een doel van mij; dat ik iedere dag kan kiezen waar ik wil zijn. Vanaf januari 2020 is dat zover. De weg hiernaartoe is doordacht en planmatig geweest.

Mijn doel is al jaren om mijn bedrijf MyGymAnywhere door Europa te gaan brengen.

Toen ik Ronald ontmoette in 2019 bleek als snel dat ondanks de liefde die wij voor elkaar voelen, we ook direct inzagen dat we samen door Europa willen reizen.

En zo kwam het dat wij binnen twee maanden na de eerste date ons Droomhuis op wielen, Oliver, kochten.

Oliver was voor ons gemaakt: groot en daardoor uitermate geschikt om er langere periode in te wonen.

Wanneer we konden zijn we op pad gegaan met Oliver; om te ervaren waar we tegenaan zouden lopen. Dat bleek uitsluitend heimwee naar de camper als we thuis zijn, te zijn…..

Doordat ik al jaren mensen begeleid naar hun doelen, weet ik dat veel mensen zich niet ‘vrij’ voelen. 

Met heel veel plezier deel ik dan ook mijn weg naar het gevoel van vrijheid met jullie en help ik jullie dit ook te bereiken.

Want een gevoel van vrij kunnen en durven leven is onbetaalbaar!

Dat gun ik iedereen. 

Ik nodig je uit jouw leven te dromen om vervolgens jouw droom te beleven!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[uam_ad id="4699"]

Wil jij onze avonturen volgen? Vul jouw gegevens in