Feel free for Entrepeneurs

Vrijheid is ons grootste rijkdom. En toch voelen veel ondernemers zich niet vrij.
Wij helpen jou graag weer 'vrijheid' te voelen. Hiertoe bieden wij wij het Social Media Beheer pakket. Wij beheren jouw Social Media en jij kan weer gaan ondernemen.
Geen druk 'iets te moeten posten' terwijl je geen inspiratie hebt. Gewoon back to basic: doen waar jij goed in bent. Dan doen wij dat ook. En ervaren we beiden de vrijheid.
Voor 15 posts per maand betaal je slechts €70,- excl BTW.
Dit is om de dag een waardevolle post op zowel Instagram als Facebook. Jij levert alleen de foto's aan; de rest doen wij. Het idee alleen geeft al opluchting, of niet dan?
Mail ons even voor meer info of om jouw Social Media aan ons uit te besteden. info@nomadnessinmybus.com

DIY: live FREE

Je vrij voelen is heel veel waard. Een vrij leven kunnen leiden is zo mogelijk nog waardevoller. Is reizend werken en wonen ook jouw droom? Laat ons jou helpen om dit realiseren!
De wereld rondreizen en nog steeds geld verdienen is voor velen een droom. En die droom kan voor jou werkelijkheid worden als we actie ondernemen.
Maar dat hoef je niet alleen te doen. Wij weten als geen ander hoeveel er op je af komt en hoe onoverzichtelijk het is als je niet precies weet hoe je een en ander aan moet pakken.
Wij gaan jou daarbij helpen!
Wij gaan naar aanleiding van een uitgebreide vragenlijst inventariseren wat er bij jou moet gebeuren om tot een LOI te komen.
De stappen die jij moet nemen om dit te bereiken zullen wij, op maat voor jou gemaakt, omschrijven in een plan van aanpak. Daar zit een tijdspad bij. Ook dit is aangepast op jouw doel: wanneer jij LOI wilt genereren.
We nemen jou aan de hand mee en creeëren overzicht in de te nemen stappen. Jij krijgt een plan wat je alleen maar hoeft te volgen. Inclusief tussenstappen die je dient te zetten.
Samen gaan we jouw droom realiseren.
Mail ons via info@nomadnessinmybus.com

DIY tutorials

Vraag jouw gratis E-book '7 stappen naar een locatie onafhankelijk inkomen' aan