Nog een paar weken en dat is het Oud & Nieuw.

We ronden dan niet alleen jaar af, maar zelfs een heel decennium.

Ik vind dat best wel een ‘dingetje’.

Ik droom al heel mijn leven graag, maar ik heb dit afgelopen decennium wel een aantal beslissingen genomen die mij naar mijn gedroomde leven zullen leiden.

Wanneer we hardop zeggen dat we dromen, worden we al snel bestempeld als ‘zweverig, dromerig en niet zo realistisch…’. Wat mij betreft is niets minder waar.

Ik vind dat we onszelf tekort doen als we niet dromen. Dromen zijn toch die stippen aan de horizon die ons richting geven. Waar we ‘ooit’ uit willen komen. Die ons hoop geven dat het wel degelijk kan. En die ons uitdagen om te laten zien dat wijzelf het wel degelijk kunnen.

Mijn droomleven vindt plaats op wielen. Ergens in Europa. Met afwisselende werkzaamheden. Zodat ik zowel de locatie als de bezigheden kan kiezen. Die keuze vrijheid; dat is mijn Droomleven.

De trend van keuzes maken, zoals ik die afgelopen decennium heb ingezet, zal ik ook in 2020 voortzetten.

Met als enige doel dat ik bij het afsluiten van het volgende decennium kan terugkijken op reeds een aantal jaren het beleven van mijn Droomleven.

Denk eens na over jouw Droomleven en deel deze gerust als je wilt; wanneer je het uitspreekt, krijgt het nog meer waarde en is de kans dat je het gaat halen nog groter!

Wij wensen jullie heel fijne Feestdagen en een heel mooi 2020!

Liefs, Ronald & Liesbeth

2 Responses

  1. Wim Kooijman Beantwoorden

    Hallo Liesbeth en Ronald,
    Mijn naam is Wim Kooijman en Ik vind het erg leuk om jullie te volgen. In 2007 ben Ik geemigreerd en woon in Zweden. Dat was al een droom verwezelijken. Sinds drie jaar reizen wij tijdens de vakanties rond in een Iveco Daily bus, zelfbouw. Mijn vrouwtje wil graag iets ruimer om uiteindelijk alleen maar te reizen. Nu vraag Ik me af Hoe het bevalt in een bakwagen, zoals die van jullie, is het een vrieswagen geweest? Groetjes uit Zweden, Wim

    • Liesbeth Uithol Beantwoorden

      Hi Wim, dank je wel voor jouw enthousiaste reactie. En wat gaaf dat je in Zweden bent gaan wonen. Wat leuk dat jullie daarvan Daan lekker reizen. Onze Iveco is een voormalig DHL vrachtauto; dat biedt enorm veel ruimte omdat hij zo vierkant en hoog is. Het is alleen wel een vrachtwagen, wat als gevolg heeft dat je C rijbewijs moet hebben. Voordeel is wel dat we nooit na hoeven te denken over gewicht: we mogen 7,5 ton wegen. Voor ons was dit formaat inderdaad ls fulltime huis wat wij graag wensten; dan heb je toch iets meer ruimte (nodig). Ik ben benieuwd wat jullie keuze wordt; hou ons op de hoogte en geniet ervan! Vriendelijke groeten, Liesbeth

Leave a Reply